Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιο το μέγεθος των φρούτων και ο συνολικός όγκος συγκομιδής, στο SMARTPHONE του καλλιεργητή μέσω εφαρμογής

Η ψηφιακή λύση της Pixofarm για τη βιομηχανία φρούτων χρησιμοποιείται τώρα από παραγωγούς στη Χιλή, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αφού οι πελάτες στην Ευρώπη ανέφεραν τις επιτυχίες τους. Η Pixofarm χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να ψηφιοποιεί εύκολα την καταμέτρηση των φρούτων και το μέγεθος των φρούτων μέσω μιας εφαρμογής smartphone.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο freshplaza.com, αυτή η μοναδική προσέγγιση ανοίγει μια νέα κατηγορία στον τομέα της παρακολούθησης των καλλιεργειών και διαφοροποιεί το Pixofarm τόσο από την παραδοσιακή μέθοδο μέτρησης και μέτρησης των φρούτων με το χέρι όσο και από τις πιο ακριβές και λιγότερο προσβάσιμες πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις στην αγορά.

"Οι καλλιεργητές φρούτων αναζητούν σαφώς έξυπνες και ευέλικτες προσεγγίσεις σε αυτόν τον τομέα", λέει ο Farid Edrisian, Διευθύνων Σύμβουλος της Pixofarm. "Δεν υπάρχει λόγος να μετράμε και να μετράμε τα φρούτα με το χέρι, ενώ μια έξυπνη λύση παρέχει όλα τα οφέλη της αμέσως στο smartphone του παραγωγού."

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Pixofarm
"Η νέα τεχνολογία παρακολουθεί την ανάπτυξη φρούτων και τον αριθμό των φρούτων για να βοηθήσει τους καλλιεργητές φρούτων να λάβουν τις σωστές αποφάσεις και να χρησιμοποιήσουν τους πόρους τους πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, το Pixofarm προσφέρει αξιόπιστες προβλέψεις για την κατανομή τάξης μεγέθους φρούτων και τον συνολικό όγκο συγκομιδών, εβδομάδες νωρίτερα. Βελτιώνει επίσης σημαντικά τον προγραμματισμό και την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών, της εφοδιαστικής, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων. "

Ο διαδικτυακός πίνακας ελέγχου απλοποιεί τη διαχείριση πολλαπλών ιστότοπων παραγωγής. Η λύση είναι 100% ευέλικτη και προσβάσιμη σε κάθε καλλιεργητή φρούτων παγκοσμίως. "Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το σύστημα είναι οικονομικά αποδοτικό χωρίς περιορισμό στο χρόνο ή τη συχνότητα των μετρήσεων."

 
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb