Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγροτικό πετρέλαιο, πληρωμές ΕΛΓΑ, συνδεδεμένες ενισχύσεις, εργάτες γης κ.α. στην διαδικτυακή εκπομπή Farmers News

Κύριο Αγροτικό πετρέλαιο, πληρωμές ΕΛΓΑ, συνδεδεμένες ενισχύσεις, εργάτες γης κ.α. στην διαδικτυακή εκπομπή Farmers News

"Farmers News" η νέα διαδικτυακή (youtube) εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Βοργιάδης Χρήστος , ενημερώνοντας τους αγρότες μέσα από μια πλούσια ειδησεογραφία από το αγροτικό site www.imathiotikigi.gr  , σχολιάζοντας την επικαιρότητα και αναλύοντας τις εξελίξεις καθώς τυγχάνει να είναι και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας.

Η διαδικτυακή εκπομπή έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου αλλά θα μεταδίδεται μέσω youtube κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Farmers News Î εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο κανάλι μας στο Youtube (Chris Vorgiadis) Κάντε Εγγραφή Διαδικτυακή εκπομπή με ΝΕΑ για τους Αγρότες facebook Παρουσιάζει οΧρήστος Βοργιάδης You Tube"

Εγγραφείτε μέλη στο κανάλι της ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ στο youtube, κάνοντας κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΗ στο κάτω μέρος του βίντεο καθώς αυτό μεταδίδεται, για να παρακολουθείτε την εκπομπή "Farmers News" και όλα τα βίντεο με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις της www.imathiotikigi.gr.

Στην πρώτη εκπομπή ο Βοργιάδης Χρήστος αναφέρεται στις αδικίες που προσπαθεί η κυβέρνηση να πράξει όσον αφορά την επιστροφή φόρου για το αγροτικό πετρέλαιο (προσανατολίζεται να δοθεί σε κάτω του 30% του αγροτικού κόσμου), την αδιαφάνεια που επικρατεί στους συνεταιρισμούς ,  τις κινητοποιήσεις των αγροτών,  τις πληρωμές ΕΛΓΑ , τις συνδεδεμένες ενισχύσεις σε σταφίδα και ροδάκινα, στο θέμα της έλλειψης εργατικών χεριών και την γκάφα της κυβέρνησης να κλείσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 την ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας πραγματοποιούνταν οι μετακλήσεις εργατών γης τρίτων χωρών.

Αυτά και πολλά άλλα, θα ακούσετε και θα δείτε στα παρακάτω βίντεο. 

Η 1η εκπομπή χωρίζεται σε 2 βίντεο (Δείτε το πρώτο μέρος στο κεντρικό βίντεο και το 2ο μέρος ΕΔΩ ) 

 

Πολυμέσα

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb