Συνεχίζεται ο διάλογος στο ΥΠΑΑΤ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνεχίσθηκε σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο διάλογος που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ του υπουργείου και παραγωγών για την εφαρμογή των νέων αποφάσεων για τον τρόπο καταβολής των ενωσιακών ενισχύσεων.
Στη σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι αγροτών, τεχνικοί σύμβουλοι από τα ΚΥΔ των τεσσάρων νομών της Κρήτης, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων (ΣΕΚ), Παναγιώτη Πεβερέτος.
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος προήδρευσε της σύσκεψης, είπε προς τους εκπροσώπους των αγροτών ότι μόνο μέσα από το διάλογο μπορεί να βρεθούν λύσεις.
Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης η ΓΓ του ΥπΑΑΤ κ. Χριστιάνα Καλογήρου και ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Δημ. Μελάς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανθισμένες ροδακινιές, μουσική και χαμόγελα στη “Μέση” του ροζ με στολισμένα τρακτέρ στο χωράφι
- ΕΛΕΑΒΙΟΜ για Παγκόσμια Ημέρα Δασών: Η συμβιωτική σχέση μεταξύ βιώσιμης δασικής διαχείρισης και σύγχρονης βιοενέργειας για προστασία και κλιματική ανθεκτικότητα
- Η έλλειψη νερού εντείνει τις ανισότητες - Από την παγκόσμια κρίση στις καθημερινές λύσεις
- Στη Λέσβο ο ΓΓΑΑΤ Σπύρος Πρωτοψάλτης – Απόλυτη προτεραιότητα η αποτροπή διασποράς του αφθώδους πυρετού
- Για δεύτερη φορά στη Fruit Attraction São Paulo η Freskon Greece