Σοβαρό ατύχημα για 62χρονο αγρότη που πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες με φρέζα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Άσχημη εξέλιξη για την υγεία 62χρονου αγρότη από τον Άγιο Νικόλαο μετά από ατύχημα με σκαπτικό μηχάνημα το Μεγάλο Σάββατο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μετά από σοβαρό ατύχημα στα πόδια, ενώ πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες με φρέζα.
Στον άνδρα σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου έγινε προσωρινή ανάταξη με χειρουργική επέμβαση, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο στο Ηράκλειο προκειμένου να τον αναλάβει αγγειοχειρουργός.
Ωστόσο ήταν τόσο εκτεταμένη η ζημιά που είχε υποστεί στο πόδι και χρειάστηκε να γίνει ακρωτηριασμός του από το ύψος της κνήμης.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εργάτες γης: Επικοινωνία Λ. Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου για την εξεύρεση λύσεων
- Εκπαίδευση στο κλάδεμα της ελιάς και καλές πρακτικές για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “Κρήτη/Kriti” στο Άδελε Ρεθύμνου
- ΥΠΑΑΤ: Επιβεβαιωμένο κρούσμα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο – Άμεση εφαρμογή μέτρων περιορισμού και εκρίζωσης της νόσου
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2025 | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Καλέντουλα: Θεραπευτικές ιδιότητες και χρήσεις