Σημερινή καταστροφική χαλαζόπτωση σε ροδάκινα,νεκταρίνια, ελιές και αμπέλια στην Ιταλία (βίντεο και φωτογραφίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σφοδρή χαλαζόπτωση χτύπησε το Sannio της Ιταλίας σήμερα το πρωί, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες.
Η περιοχές που επλήγησαν είναι μεταξύ της valle Telesina και valle Caudina.
Ισχυροί άνεμοι, έντονες βροχοπτώσεις και άφθονη χαλαζόπτωση έπληξε όλη την επικράτεια της Sant'Agata de ' Goti.
Πολλές αναφορές από τους πολίτες για πλημμύρες και ζημιές στις γεωργικές καλλιέργειες.
Οι καλλιέργειες που επλήγησαν περισσότερο είναι αμπέλια, ελιές και αρκετές φάρμες με ροδάκινα και νεκταρίνια.
Συνεργεία συλλέγουν και καταγράφουν πληροφορίες προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος των ζημιών, που από μια πρώτη ματιά δείχνει να είναι αρκετά μεγάλο.
Δείτε φωτογραφικό υλικό με τις ζημιές




Πηγή Βίντεο:Giovanni Aldi
Πηγή: ntr24.tv
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες και δεν προσέρχονται στο Μαξίμου για συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η νέα ΚΑΠ πρέπει να ενδυναμώνει τους αγρότες και να κάνει την καινοτομία προσβάσιμη σε όλους - Παρέμβαση του ΓΓ ΥΠΑΑΤ Αντώνη Φιλιππή
- Μαζική κινητοποίηση αγροτών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης: «Όποιος γίνει Δούρειος Ίππος θα ξεσκεπαστεί»
- Συνάντηση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας κ. Ηλιόπουλου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
- ΥΠΑΑΤ: 96 εκατ. ευρώ για μείωση αποτυπώματος άνθρακα σε αρόσιμες καλλιέργειες - Ποιοι οι δικαιούχοι