Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι μικροί όγκοι ροδάκινων φέρνουν υψηλές τιμές στην Ιταλία

WWW.IMATHIOTIKIGI.GR ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ WWW.IMATHIOTIKIGI.GR
Υπάρχει έλλειψη ροδάκινων και οι φορείς της χονδρικής αγοράς πρέπει να αντιμετωπίσουν τους όγκους πυρηνόκαρπων που λείπουν. «Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν τον περασμένο μήνα άφησε σοβαρές συνέπειες στις καλλιέργειες, εμποδίζοντας την ανάπτυξή των καρπών και περιορίζοντας τον όγκο τους - εξηγεί στο IFN ο επιχειρηματίας Riccardo Pompei.
 
agrolis21
 
Παρατηρείται σοβαρή έλλειψη κιτρινόσαρκων και λευκόσαρκων ροδάκινων, γεγονός που μας αναγκάζει να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας από άλλες χώρες, αλλά η αγορά ζητά ιταλικά ροδάκινα, αφού όπως είναι γνωστό στην Ισπανία αντιμετωπίζουν σημαντική έλλειψη παραγωγής, συνέπεια των δυσμενών καιρικών φαινομένων, που έχει δημιουργήσει και ποιοτικό πρόβλημα καθώς δεν είναι γευστικά αλλά και δεν έχουν πάρει το χρώμα που έπρεπε».
 
1milis
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο italiafruit σχετικά με τα ροδάκινα και νεκταρίνια, τα λίγα επιτραπέζια στην αγορά διανέμονται από την Πομπηία στο εύρος τιμών του 1,70 / 3,50 ευρώ το κιλό, ενώ υπάρχουν διακριτοί όγκοι λευκών και κίτρινων νεκταρινιών με τα τελευταία να φτάνουν σε τιμές που ξεκινούν από 1,50 ευρώ έως 2,50 ευρώ το κιλό.
 
 
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb