Προσλήψεις 120 γεωπόνων – εκτιμητών στον ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Κατόπιν εντολής του υπουργού ΥπΑΑΤ κ. Γιώργου Γεωργαντά, λόγω των προσφάτων ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες που προκλήθηκαν από τις ισχυρές χαλαζοπτώσεις και τους ανεμοστρόβιλους των τελευταίων ημερών στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ, κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη 29η Ιουνίου 2022, έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου του Οργανισμού κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου και αποφάσισε την πρόσληψη 120 γεωπόνων για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών.
Οι νέοι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου προσλαμβάνονται με στόχο την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των αρμοδίων υποκαταστημάτων των προαναφερόμενων Περιφερειακών Ενοτήτων για την επίσπευση του εκτιμητικού έργου στις πληγείσες περιοχές.
Οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια ΑΣΕΠ.
Οι σχετικές διαδικασίες θα ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα προβλέπεται από το κανονιστικό πλαίσιο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- "Νέες άδειες φύτευσης αμπελιών για το 2026": Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι παραγωγοί
- Λάρισα: Γεωργικές προειδοποιήσεις ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια
- Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτοκτηνοτρόφων την Πέμπτη στον Παλαμά
- Μουντιάλ 2026: Οι 17 με εισιτήρια τελικής φάσης, οι 79 που έχουν αποκλειστεί, η κλήρωση και τα τουρνουά play-off
- Η ΝΗΣΟΣ στις κορυφές του κόσμου: Νέα διεθνής αναγνώριση στα World Beer Awards 2025 - Από την Τήνο, στο παγκόσμιο στερέωμα της ζυθοποιίας