Ποσά συνδεδεμένης ενίσχυσης για το 2017 σε σηροτροφία, κορινθιακή σταφίδα, πορτοκάλια, σπόρους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Υπουργικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες καθορίζονται τα ύψη των ενισχύσεων της συνδεδεμένης στήριξης για το έτος 2017 στους τομείς της σηροτροφίας, της καλλιέργειας κορινθιακής σταφίδας, των πορτοκαλιών που οδηγούνται προς χυμοποίηση, καθώς και των σπόρων σποράς, δημοσιεύτηκαν στη ΔΙΑΥΓΙΕΑ.
Αναλυτικότερα, το ύψος της συνδεδεμένης, στον τομέα των σπόρων, σποράς καθορίζεται στα 31,26 ευρώ ανά στρέμμα για το 2017.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρύζι, η συνδεδεμένη ενίσχυση διαμορφώνεται στα 27,9 ευρώ ανά στρέμμα, ενώ στα πορτοκάλια αγγίζει τα 52 ευρώ ανά στρέμμα.
Τέλος, οι καλλιεργητές κορινθιακής σταφίδας θα λάβουν ενίσχυση 49,3 ευρώ ανά στρέμμα, ενώ στον τομέα της σηροτροφίας, η ενίσχυση για το έτος 2017 θα ανέρθει σε 248 ευρώ το κουτί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- "Νέες άδειες φύτευσης αμπελιών για το 2026": Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι παραγωγοί
- Λάρισα: Γεωργικές προειδοποιήσεις ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια
- Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτοκτηνοτρόφων την Πέμπτη στον Παλαμά
- Μουντιάλ 2026: Οι 17 με εισιτήρια τελικής φάσης, οι 79 που έχουν αποκλειστεί, η κλήρωση και τα τουρνουά play-off
- Η ΝΗΣΟΣ στις κορυφές του κόσμου: Νέα διεθνής αναγνώριση στα World Beer Awards 2025 - Από την Τήνο, στο παγκόσμιο στερέωμα της ζυθοποιίας