Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών και όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ημαθίας (Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 3 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στο Μακροχώρι Ημαθίας, έκτακτη γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας με θέματα την διακίνηση και τιμή του συμπύρηνου ροδάκινου, τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις και το πρόβλημα της έλλειψης εργατικών χεριών.

Στη συνέλευση καλέστηκαν οι βουλευτές του νομού Ημαθίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας και ο Δήμαρχος Βέροιας.

Το παρόν έδωσαν, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  κ. Άγγελος Τόλκας, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών, Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης , κ. Στέλιο Ασλάνογλου, κ.Λάζαρο Ασλανίδη και κ.Τσιφλίδη Ηλία αντίστοιχα, και από τους κυβερνητικούς βουλευτές ο εκπρόσωπος του κ.Λάζαρου Τσαβδαρίδη. 

Επίσης , παρευρέθησαν , η κ.Αποστόλου Ολυμπία από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και ο πολιτευτής του Μερα25 κ. Σαργιαννίδης, οι οποίοι και τοποθετήθηκαν για τα προβλήματα που βιώνουν οι αγρότες.

Στη συνέλευση συμμετείχε πλήθος κόσμου, θέτοντας προτάσεις και εγκρίνοντας ψήφισμα διαμαρτυρίας , το οποίο είχε συντάξει το Διοικητικό Συμβούλιο και εστάλη στους τοπικούς βουλευτές και Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης 

Παρακολουθήστε βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση

Πηγή βίντεο : Avena

 

 

 

 

 

Πολυμέσα

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb