Επίσκεψη Αλβανικής αντιπροσωπείας στην Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στα πλαίσια της συνεργασίας με την γειτονική χώρα και εν όψει της έναρξης διαπραγματεύσεων για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Παρασκευή 30/9/22 θα επισκεφθεί την Ημαθία για ενημέρωση, αντιπροσωπεία Αλβανών εκπροσώπων, προσκεκλημένη από τον Αντιπρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών κ.Χρήστο Γιαννακάκη.
Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τα κάτωθι μέλη :
1. Damian Gjiknuri - Γενικό Γραμματέα του Κυβερνητικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας και Βουλευτή της Περιφέρειας Ελμπασάν.
2. Arif Tafani – Δήμαρχο Μπελς, Περιφέρειας Elbasan.
3. Nuri Belba – Δήμαρχο Δήμου Πρένιας , Περιφέρειας Elbasan.
4. Nertil Jole – Νομάρχη Περιφέρειας Korce.
5. Erald Xhani – Σύμβουλο Υπουργού Γεωργίας, Γενικό Διευθυντή Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας.
6. Ermal Elezi–Σύμβουλο στο Υπουργείο Αγροτικής Πολιτικής, Διαχειριστής της «TiranaAgriculture”.
7. Florian Zerja – Δημοσιογράφο Κατά την διάρκεια παραμονής της αντιπροσωπείας στην Ημαθία, θα επισκεφθούν εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συνεταιριστικές Οργανώσεις και εξαγωγικές επιχειρήσεις.
Παράλληλα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την απασχόληση Αλβανών πολιτών στην Ελλάδα καθώς και την βελτίωση των διαδικασιών έκδοσης βίζας, έλευσης και παραμονής τους στην χώρα μας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Με τη Honda στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
- Η νέα γκάμα MY26 της IVECO σε European Road Tour 5.000 χλμ. σε όλη την Ευρώπη
- ΑΑΔΕ: Από 2/9 η έναρξη υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τις Παρεμβάσεις Π3-73-2.1 και Π3-73-2.2
- Θεοδώρα Τζάκρη: «ΟΠΕΚΕΠΕ – ΑΑΔΕ: Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι πληρώνουν το τίμημα της διοικητικής μετάβασης»
- Ενημέρωση για την πορεία του Προγράμματος Δακοκτονίας 2026 Περιφέρειας Κρήτης