Νέα τραγωδία στα χωράφια: Νεκρός 62χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τραγικό θάνατο βρήκε 62χρονος στην Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.
Τον άνδρα αναζητούσε από το μεσημέρι της Τετάρτης η οικογένειά του, καθώς είχε φύγει για δουλειές με το τρακτέρ και δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ξεκίνησε άμεσα κινητοποιήση με τη συμμετοχή μεγάλης δύναμης της πυροσβεστικής, τρία οχήματα με έξι άνδρες, της αστυνομίας (ΟΠΚΕ), συγγενών και άλλων κατοίκων του χωριού.
Ο 62χρονος εντοπίστηκε χθες βράδυ χωρίς τις αισθήσεις θανάσιμα τραυματισμένος από το τρακτέρ του που εκτράπηκε σε αγροτικό δρόμο. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.
Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο δυστύχημα από ανατροπή τρακτέρ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς είχε χάσει την ζωή του ένας ακόμη αγρότης στις Οινιάδες Μεσολογγίου.
Πηγή:ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αποζημιώσεις για παγετό και Χαλαζική Προστασία στο μενού της συζήτησης του Λάζαρου Τσαβδαρίδη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ
- Προετοιμάζεσαι για τη νέα χρονιά του Λυκείου;
- ΚΕΟΣΟΕ: Το αμπέλι δεν βρίσκεται σε παγκόσμια κρίση, αλλά σε αναζήτηση προσαρμογής
- Χαλάζι: Ζημιές στην παραγωγή στην Πέυκη του Πύργου
- Ημερίδα με θέμα “Καινοτομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ηθική” με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας