Στόχος η ελάχιστη τιμή για τους παραγωγούς νεκταρινιών τα 0,50 ευρώ ανά κιλό στην Ιταλία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην γειτονική Ιταλία, γινέται προσπάθεια προώθησης των νεκταρινιών, με την προϋπόθεση να πληρούν όλες τις υψηλές προδιαγραφές έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να βρίσκει στα super market και γενικότερα στην αγορά, γευστικά νεκταρίνια, με μέγεθος ικανοποιητικό (Α-2Α) και με όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να κεντρίζει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.
Δεν είναι απαραίτητο να έχει μια ειδική ονομασία(επωνυμία) αλλά να ικανοποιεί τις προσδοκίες αυτών που το καταναλώνουν.
Με αυτό τον τρόπο πιστεύουν ότι θα έχουν περισσότερες πωλήσεις και φυσικά μεγαλύτερα κέρδη οι παραγωγοί θέτοντας ως ελάχιστη τιμή πώλησης τα 0.50 ευρώ ανά κιλό.
Italiafruit
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”
- Νέα σειρά τρακτέρ MF 8S Xtra | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Προτάσεις Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας
- Ευζωία των Χοίρων στην Ελληνική Χοιροτροφία | Στρατηγική Συνεργασία AgroBox - Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών!
- ΥΠΑΑΤ: Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους - Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ