Πρόγραμμα Υπουργού AA&T Β. Αποστόλου στη Νάξο για την Αγροτική Ενότητα του 15ου Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Νότιο Αιγαίο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στο πλαίσιο των εργασιών του 15ου Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Νότιο Αιγαίο: «Οι Κυκλάδες στην Πρώτη Γραμμή», θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 1η Ιουνίου, η Συνεδρία για την «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση», στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου στην Νάξο.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου θα βρίσκεται από το πρωί στη Νάξο όπου θα επισκεφθεί το Φράγμα Τσικαλαριού. Στη συνέχεια ο κ. Αποστόλου θα επισκεφθεί την ΕΑΣ Νάξου και έπειτα μεταποιητικές μονάδες του νησιού.
Το απόγευμα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της Ενότητας «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση» (17:40 έως 20:30).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας 2025-26
- ΚΕΟΣΟΕ: Η κατανάλωση κρασιού στην Ισπανία αλλάζει, όπως και η βιομηχανία της
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά - Χειμερινές επεμβάσεις φυτοπροστασίας
- Τα οφέλη που έχει το αγριομάρουλο για την υγεία μας
- Γιώργος Καρασμάνης: Αποζημιώνονται τα κεράσια, κυδώνια και μήλα από το πρόγραμμα ad hoc Κρατικών Ενισχύσεων