Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ημαθίας για εισοδηματική ενίσχυση μηλοπαραγωγών Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Απεστάλη από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η τεκμηρίωση για τα μήλα της Περιφερειακής μας Ενότητας , την οποία επεξεργάστηκε η ΔΑΟΚ Ημαθίας σε συνεργασία με τις αναγνωρισμένες Συνεταιριστικές Οργανώσεις Παραγωγών . Με την εν λόγω τεκμηρίωση αποδεικνύεται η κατάρρευση των τιμών πώλησης των μήλων λόγω προβλημάτων στην Διεθνή Αγορά και θεμελιώνεται το δικαίωμα εισοδηματικής ενίσχυσης από τον λογαριασμό του de minimis .
Η Ημαθία μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την καταβολή εισοδηματικής ενίσχυσης στους μηλοπαραγωγούς της Λάρισας , κινήθηκε με ταχύτητα και ολοκλήρωσε την σχετική τεκμηρίωση από τους πρώτους , έτσι ώστε και οι αγρότες της περιοχής μας να καταστούν δικαιούχοι της οικονομικής στήριξης των μηλοπαραγωγών .
Με εκτίμηση
Χρήστος Γιαννακάκης
Προέδρος ΔΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Να δοθούν λύσεις στις συνθήκες εργασίας των Συμβασιούχων Γεωπόνων του ΕΛ.Γ.Α. ζητά με επιστολή σε ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΑ η Π.Ε.Σ.ΓΕ.
- Δασαρχείο Βέροιας: Τι πρέπει να κάνετε αν συναντήσετε αρκούδα
- Φροντιστήρια Πουαμισάς Βέροια Κέντρο- Μεγάλη επιτυχία των μαθητών μας στις Πανελλαδικές!
- Επιστροφή χρημάτων στους αγρότες από τις παράνομες επιδοτήσεις; Όσα ανέφερε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης
- Ανατροπή δεδομένων: Δικαιώθηκε η Λιόν και παραμένει στη Ligue 1