Συνάντηση Αν. ΥΠΑΑΤ, Γιάννη Τσιρώνη, με τον ομόλογό του Υφ. Διατροφής και Γεωργίας της Γερμανίας, H.- J. Fuchtel για ζητήματα συνεργασίας των δύο χωρών στον πρωτογενή τομέα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα ήταν σήμερα 2 Ιουλίου, στο επίκεντρο της συνάντησης του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, με τον ομόλογό του Υφυπουργό Διατροφής και Γεωργίας της Γερμανίας, H.- J. Fuchtel.
Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις πολύπλευρες δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών σε ζητήματα που αφορούν στον αγροτικό τομέα, τόσο για το άνοιγμα νέων αγορών για τα ελληνικά προϊόντα, όσο και σε ζητήματα βελτίωσης, αύξησης της παραγωγικότητας και μείωσης του κόστους παραγωγής με την χρησιμοποίηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
Στο τέλος της συνάντησης, ο Γιάννης Τσιρώνης δήλωσε: «Είχαμε μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον ομόλογό μου με επίκεντρο την συνεργασία των δύο χωρών κυρίως για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, αλλά και για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πρακτικών που θα προάγουν την συνεχή βελτίωση των όρων και του παραγόμενου ελληνικού προϊόντος. Η Ελλάδα έχει μοναδικά και ασυναγώνιστα σε ποιότητα αγροτικά προϊόντα και το γεγονός αυτό, από μόνο του, μας καθιστά υπεύθυνους για την πλήρη αξιοποίησή τους».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν ο Φλικ!
- Να μη γίνουν οι ΜΟΑΗ η ευλογιά του ελληνικού ελαιολάδου
- Τμήματα Α΄ Λυκείου – Ξεκίνα με την καλύτερη υποστήριξη!
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: In Motion for Safety – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλούς Οδηγικής Συμπεριφοράς
- Οι μετανάστες εξακολουθούν να είναι πιθανότερο να εργάζονται με καθεστώς μερικής απασχόλησης στην ΕΕ, αλλά γεφυρώνουν το χάσμα