Προσοχή: Κλέβουν κενές κλούβες - Έκπληκτος παραγωγός από Ημαθία είδε 100 κλούβες να γίνονται "καπνός"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνηθισμενο φαινόμενο τίνει να γίνει, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού όπου συγκομίζονται σε καθημερινή βάση τα φρούτα στην Ημαθία, η αφαίρεση κενών κλουβών από τα κτήματα των παραγωγών.
Παραγωγός από την περιοχή της Νάουσας, πήγε το πρωί με τους εργάτες να μαζέψει ροδάκινα στο κτήμα του , το οποίο βρίσκεται στο βάλτο μεταξύ Σταυρού και Σκυλιτσίου και είδε έκπληκτος να λείπουν οι 100 κλούβες που είχε αφήσει στο χωράφι του.
Πέραν της ζημιάς των 300 ευρώ περίπου , δυσκόλεψε και η διαδικασία της συγκομίδης όπως ανέφερε στην imathiotikigi.gr.
Να επισημάνουμε ότι έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά αφαίρεσης κενών κλουβών, τόσο φέτος, όσο και την περσινή παραγωγική σεζόν.
Β.Χ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σχέδια Βελτίωσης: Επιστολή Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος στον Πρωθυπουργό και την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ
- Ανακοίνωση Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας
- Το ελαιόλαδο στο επίκεντρο της υγείας και της αειφορίας - Εκδήλωση για το ελαιόλαδο στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
- Euroleague 2026: Στην Αθήνα το Final Four
- Νεκρή 68χρονη μετά από πτώση σε πηγάδι - Είχε πάει στο χωράφι για να ποτίσει