Στην Agrothessaly 2025 η Γεωθερμική Α.Ε. και ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην Agrothessaly 6-9/3/2025 θα συμμετέχει και συγκεκριμένα στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας ΤΕΝΤΑ Α στο stand C 12 A της Γεωθερμική Α.Ε. , ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
Οι Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών με την ιδιότητα του μεσίτη - συμβούλου.
Παρέχει συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες , την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων και αποζημιώσεων κατ' εντολή των ασφαλισμένων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τα ζευγάρια στα playoffs του NBA
- Κέρδισε τις εντυπώσεις στη Freskon 2025 η Ιταλική εταιρεία Ser.mac
- Η IMATHIOTIKIGI.GR σας εύχεται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα !
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Μεγάλη Επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Επίσημων Εμπόρων Honda Motorcycles
- Μέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη η Μεγάλη Παρασκευή (ΒΙΝΤΕΟ)