Η AgroBox στη Διημερίδα για την Ελιά και το Λάδι στο Βόλο: Μια Συνάντηση Γνώσης και Καινοτομίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η AgroBox είχε την τιμή να συμμετάσχει στη διημερίδα με θέμα την ελιά και το λάδι, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Domotel Ξενία Βόλου. Η εκδήλωση αποτέλεσε έναν ιδιαίτερα γόνιμο χώρο ανταλλαγής ιδεών, εμπειριών και καινοτομιών γύρω από τον ελαιοκομικό τομέα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δυναμική και την αναγκαιότητα της τεχνολογικής εξέλιξης στη σύγχρονη αγροτική παραγωγή.
Στέργιος Ζγουλέτας: “Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους διοργανωτές της διημερίδας, το Εργαστήριο Δενδροκομίας του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και τον Φορέα Παροχής Γεωργικών Συμβουλών του Γεωργίου Δημόκα, για την εξαιρετική διοργάνωση και την πρόσκληση συμμετοχής.”
Η διημερίδα ανέδειξε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ελαιοκαλλιέργεια, τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί, αλλά και τις καινοτόμες τεχνικές που μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας και τη διασφάλιση της ποιότητας του ελληνικού ελαιολάδου.
Στέργιος Ζγουλέτας: “Στην AgroBox, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να υποστηρίζουμε τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με προηγμένα τεχνολογικά εργαλεία και επιστημονική τεκμηρίωση. Η συμμετοχή μας σε ανάλογες πρωτοβουλίες αποτελεί σταθερή μας προτεραιότητα, καθώς πιστεύουμε ότι η βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτικού τομέα περνά μέσα από τη συνεργασία, την ενημέρωση και τη συνεχή εξέλιξη. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία είναι τα ισχυρότερα μας όπλα για να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ελαιολάδου και να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για την ελαιοκαλλιέργεια στη χώρα μας.”
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες της Agrobox μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους στο: https://www.agrobox.gr/
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συλλήψεις και πρόστιμα από την Πυροσβεστική, για φωτιές και θερμές εργασίες στην ύπαιθρο
- Τα ιταλικά κρασιά βλέπουν την κρίση να έρχεται: «χρειαζόμαστε 7 έως 8 εκατομμύρια εκατόλιτρα λιγότερα» μειώνοντας τις αποδόσεις και παγώνοντας τις νέες φυτεύσεις
- Γιατί είναι τόσο σημαντικές οι μετασυλλεκτικές μεταχειρίσεις των κηπευτικών
- Αρκούδα αναστατώνει χωριά στα ορεινά των Τρικάλων
- ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Συνάντηση για το Ειδικό Πρόγραμμα Γεωργικής Έρευνας για τη δημιουργία νέων ποικιλιών φυτικών ειδών, στη Νάουσα