Το "αεροπλανάκι" του ΕΛΓΑ σε ημερίδα στη Σκύδρα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με βάση τα ακραία καιρικά φαινόμενα (όπως ο φετινός παγετός και η καθημερινή χαλαζόπτωση) των τελευταίων ετών, που πλήττουν τους αγρότες και ιδιαίτερα τους δενδροκαλλιεργητές, θα διεξαχθεί ημερίδα στη Σκύδρα την προσεχή Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 6:30μμ. για να συζητηθούν οι άνευ αποτελέσματος προκυρήξεις του ΕΛΓΑ για την εναέρια χαλαζιακή προστασία, που βγήκαν άγονες.
Η κλιματική αλλαγή, και οι δράσεις αντιμετώπισης του φαινομένου της χαλαζόπτωσης γενικότερα, από έμπειρους ειδικούς, καθώς και καινοτόμες προτασεις για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων γενικότερα.
Η παρουσία όλων είναι σημαντική.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΚΕΟΣΟΕ: Οι Πορτογάλοι αμπελουργοί σε κρίση και θυμό
- Champions League: «Καθάρισαν» από τα πρώτα ματς την πρόκριση οι Λεχ Πόζναν, Μάλμε, Σλόβαν και Ντιναμό Κιέβου
- Η νέα διοίκηση και οι στόχοι του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Ν. Ημαθίας - Επανεξελέγη πρόεδρος ο Νίκος Μουρτζίλας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Ροδακινιά
- Εντυπωσιακή Πρωτιά από την Πρώτη χρονιά στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο!