Τραγωδία σε χωράφι: Βρέθηκε κάτω από τη ρόδα του τρακτέρ και κατέληξε | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Κυψέλη Ζακύνθου. Ένας 80χρονος Ζακυνθινός έχασε την ζωή του, όταν στην προσπάθειά του να βάλει μπροστά το τρακτέρ του, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες, αλλά και την φρέζα που είχε προσαρμόσει.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο 80χρονος είχε βάλει σε κατηφορικό σημείο το τρακτέρ, το άφησε να κυλήσει και προσπάθησε να πηδήξει επάνω για να το βάλει μπροστά με ταχύτητα. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε, έπεσε, η ρόδα του τρακτέρ πέρασε από πάνω του, ενώ τον χτύπησε και η φρέζα.
Ο 80χρονος ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις του πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του και της είπε ότι έχει εγκλωβιστεί κάτω από το τρακτέρ. Η γυναίκα ειδοποίησε έντρομη την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έφτασαν αμέσως άνδρες της πυροσβεστικής που τον απεγκλώβισαν, καθώς και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου, τελικά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Η πρωτογενής παραγωγή και οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν καμία αξία για τους κυβερνώντες
- ΠΟΓΕΔΥ: ΥπΑΑΤ υπό στρατιωτική διοίκηση – σήμερα στην ΚΑΠ να περιμένουμε ΟΥΚ, Rafale και “Ασπίδα του Αχιλλέα”;
- ΑΑΔΕ: Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Φορολογικών Διαδικασιών και Εξυπηρέτησης (ΚΕΦΟΔΕ) Θεσσαλονίκης
- Τάσος Μπαρτζώκας : 2,3 εκατ. ευρώ για τη νέα γέφυρα στη Νάουσα – Μια σημαντική διεκδίκηση γίνεται πράξη
- ΕΛΓΑ: Καταβολή 5 εκ ευρώ ως προκαταβολή για ζημίες στο φυτικό κεφάλαιο από τις πυρκαγιές του 2024