Το παρασκήνιο που οδήγησε εκτός κυβέρνησης Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη και Μπουκώρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Εξελίξεις πυροδότησε η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς εκτός κυβέρνησης τεθηκαν πριν απο λίγο ο υπουργός Μετανάστευσης Μάκης Βορίδης και οι υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Διονυσης Σταμενίτης, Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Χρήστος Μπουκώρος, οι οποίοι εμπλέκονται στη δικογραφία.
Όλοι τους υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, που έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό.
«Ο πρωθυπουργός έδειξε αποφασιστικότητα και ότι συγκρούεται με τις παθογένειες», δήλωσαν στελέχη. «Όταν είσαι μέλος της κυβέρνησης ο πήχης των απαιτήσεων ανεβαίνει. Ο κ. Βορίδης υπέβαλε παραίτηση γιατί πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και η παραίτηση δε συνιστά αποδοχή κατηγοριών», ανέφεραν.
Οι παραιτήσεις σύμφωνα με την κυβέρνηση καταδεικνύουν την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού να συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα και συνεπώς, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι μηδενική ανοχή, με πράξεις και όχι με λόγια.
Διαβάστε περισσότερα στο https://www.ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συλλήψεις και πρόστιμα από την Πυροσβεστική, για φωτιές και θερμές εργασίες στην ύπαιθρο
- Τα ιταλικά κρασιά βλέπουν την κρίση να έρχεται: «χρειαζόμαστε 7 έως 8 εκατομμύρια εκατόλιτρα λιγότερα» μειώνοντας τις αποδόσεις και παγώνοντας τις νέες φυτεύσεις
- Γιατί είναι τόσο σημαντικές οι μετασυλλεκτικές μεταχειρίσεις των κηπευτικών
- Αρκούδα αναστατώνει χωριά στα ορεινά των Τρικάλων
- ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Συνάντηση για το Ειδικό Πρόγραμμα Γεωργικής Έρευνας για τη δημιουργία νέων ποικιλιών φυτικών ειδών, στη Νάουσα