Οι πρώτες γλυκιές και χωρίς σπόρους κλημεντίνες της Ισπανίας έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τα πρώτα Oronules φορτώθηκαν την Παρασκευή από την Ισπανία και έφθασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο την Κυριακή.
Είναι μια όπουη η εποχή της διαρκεί μόνο 20 ημέρες. "Είναι η πρώτη premium Ισπανική κλημεντίνη της εποχής", εξηγεί ο Jack Hanson, διευθυντής της Fresh Fresh Imports.
«Υπάρχει ένα καλό επίπεδο της παραγωγής Oronules για τη φετινή περίοδο, τα πρώτα μεγέθη είναι μικρά, αλλά τα μεγαλύτερα φρούτα θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες ημέρες.
Τα πρώτα κουτιά διατίθενται από την Κυριακή για διανομή σε όλη τη Βρετανία.»
Αυτή η κλημεντίνη είναι γλυκιά και χωρίς σπόρους, και είναι ένα ακριβό προϊόν.
Υπάρχουν μόνο δύο άλλες ποικιλίες κλημεντίνης διαθέσιμες αυτή τη στιγμή: οι ποικιλίες Marisol και Orogros.
Σύμφωνα με τον Jack, αυτά δεν είναι τόσο γλυκά και δεν είναι τόσο εύκολο να ξεφλουδίσουν όσο και τα Oronules.
Πηγή:freshplaza
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μητσοτάκης: Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν πετύχαμε την εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ στα έξι χρόνια που κυβερνούμε
- Διατίθεται κυνηγόσκυλο 5 ετών
- Πωλείται κεντρόφυγκα για τρακτέρ σε καλή κατάσταση
- Ζητείται για άμεση αγορά καταστροφέας 1.50 - 1.70 μέτρα
- ΑΚΚΕΛ: Η πραγματικότητα των κτηνοτρόφων διαψεύδει τις δηλώσεις Τσιάρα για υψηλότερες αποζημιώσεις στην Ευρώπη