Μέσω αερογέφυρας η κίνηση προς Θεσσαλονίκη στο μπλόκο Νίκαιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σε μερική ομαλοποίηση της κυκλοφορίας έχει οδηγήσει η συνεννόηση που επετεύχθη μεταξύ αγροτών και Αστυνομίας στο μπλόκο της Νίκαιας. Από το πρωί έχει δοθεί σε κυκλοφορία η αερογέφυρα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το μπλόκο, αποκλειστικά για όσους κινούνται προς Θεσσαλονίκη. Με τη συνδρομή της Τροχαίας έχουν τοποθετηθεί σχετικές σημάνσεις, ώστε οι οδηγοί να διέρχονται από την αερογέφυρα, να κινούνται προς τον κόμβο της Γυρτώνης και στη συνέχεια να εξέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Με αυτόν τον τρόπο η παράκαμψη μειώνεται κατά περίπου 20 χιλιόμετρα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Οι οδηγοί που κινούνται προς Αθήνα συνεχίζουν να εξυπηρετούνται μέσω του κόμβου του Πλατύκαμπου. Η αλλαγή αυτή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο συγκεκριμένος κόμβος, ο οποίος έως χθες δεχόταν όλο το κυκλοφοριακό φορτίο και από τα δύο ρεύματα.
Οι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Σήμερα στις 11:30 αναμένεται να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, στέλνοντας –όπως αναφέρουν– μήνυμα και ευχές προς την κοινωνία, τονίζοντας ότι αισθάνονται τη στήριξή της στον αγώνα τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ισοζύγιο Πληρωμών: Σημαντική μείωση του ελλείμματος τον Ιούνιο- Αύξηση 27,5% των εξαγωγών
- Τζάκρη: «Κόλαφος η φετινή χρονιά για το σύνολο των δενδροκαλλιεργειών - Η κυβέρνηση να ανακοινώσει άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματός τους»
- ΠΟΓΕΔΥ: Η προστασία των ελεγκτών δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή της Διοίκησης αλλά υποχρέωση
- Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις
- Πριν επιλέξετε φροντιστήριο , κάντε πρώτα στον εαυτό σας αυτές τις 5 ερωτήσεις