Επίσκεψη Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Δενδροκαλλιεργητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας στο ΥΠΑΑΤ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
 - Κατηγορία Αγροτικά Νέα
 
Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων δενδροκαλλιεργητών κεντροδυτικής Μακεδονίας με τον Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ Αραχωβίτη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν πάγια προβλήματα του Αγροτικού τομέα όπως ασφαλιστικό, φορολογικό, ΚΑΠ, εργάτες γης και ο νέος συνδικαλιστικός νόμος, η κουβέντα με τον Υπουργό διεξήχθη σε θετικό κλίμα , επίσης στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα των άκαιρων βροχοπτώσεων 2018 και η κακή πορεία των τιμών του ροδάκινου.
Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και περιμένουμε το αμέσως επόμενο διάστημα εξελίξεις πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διατήρηση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας
 - Η Τέχνη της Συσκευασίας: Κορδέλες, Κορδόνια & Χαρτιά Περιτυλίγματος
 - ΠΟΓΕΔΥ: Απαράδεκτη αποποίηση ευθυνών από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ - Η ευθύνη δεν είναι «φραπές»
 - Ασφαλή τρόφιμα: 97% υψηλή συμμόρφωση στα υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
 - ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης: «Τεχνικές Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών» στην Κυπαρισσία