Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου αποφάσισαν οι αγρότες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτικών μπλόκων, που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια Λάρισας, ολοκληρώθηκε με την απόφαση για συνέχιση και εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.
Όπως έγινε γνωστό, αγρότες από διάφορες περιοχές της χώρας προγραμματίζουν να μεταβούν στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία, όπου θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στο Σύνταγμα. Σκοπεύουν να παραμείνουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και να αποχωρήσουν την επόμενη ημέρα. Παράλληλα, οι εκπρόσωποί τους καλούν τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς και συλλόγους και φορείς, να στηρίξουν την κινητοποίηση με την παρουσία τους.
Στις 13 Φεβρουαρίου η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα
Οι αγρότες υπογραμμίζουν ότι τα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση. Δηλώνουν, ωστόσο, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η διοργάνωση μεγάλης κινητοποίησης στην Αθήνα το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου, με μαζική συμμετοχή και παρουσία τρακτέρ, η οποία εκτιμάται ότι θα σηματοδοτήσει την κορύφωση της νέας περιόδου δράσεων.
Επιπλέον, τοπικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9 και 10 Φεβρουαρίου, σε πολλές πόλεις της χώρας, με στόχο να αναδειχθεί η συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οικολογική αντιμετώπιση ζιζανίων - Τι δείχνει η νέα έρευνα
- «Η καρδιά της ενέργειας» χτυπά στην Renewable EnergyTech
- Sea4Future Παγίδες για το λεοντόψαρο και ειδικό αλιευτικό εργαλείο για τον λαγοκέφαλο παρουσίασε η Περιφέρεια Κρήτης
- Ερώτηση Τζάκρη στη Βουλή για τις απορρίψεις δικαιούχων του προγράμματος ενίσχυσης επιχειρηματικότητας ανέργων της ΔΥΠΑ
- ΕΕΕΔΕΕ: «Το επόμενο τρίμηνο είναι το πλέον κρίσιμο» – εντατικοποίηση επιτήρησης και ελέγχων, καμία ανοχή στην παρανομία