Ανακοίνωση Αγροτικών Συλλόγων Δενδροκαλλιεργητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Κύριοι της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας.
Φυσικά και είμαστε ‘’ΠΡΟΘΥΜΟΙ’’ συνομιλητές με τον εκάστοτε υπουργό για την αντιμετώπιση ουσιαστικών ζητημάτων του αγροτικού κόσμου και όχι να είμαστε θεατρίνοι σε μία παράσταση βολών και αντιπαραθέσεων.
Θα είμαστε πρόθυμοι για να βοηθήσουμε να βρεθούνε λύσεις στα προβλήματα.
Θα συνομιλούμε με όποια κυβέρνηση και όποιον υπουργό γιατί αυτός είναι ο θεσμικός μας ρόλος. Γι αυτό έχουμε εκλεγεί από τις Γενικές συνελεύσεις των συλλόγων μας. Για να διεκδικούμε να συζητάμε και να βρίσκονται λύσεις.
Θα είμαστε πάντα εκεί για να διεκδικούμε τα δίκαια όλων των αγροτών. Για ισότιμους αγρότες και όχι για αγρότες δύο ταχυτήτων.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα των αγροτών γιατί πολύ απλά είμαστε κι εμείς αγρότες και μόνο αγρότες.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να μπορέσει να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Θα πρέπει να πείσουμε τον εκάστοτε υπουργό με επιχειρήματα και ουσιαστικό διάλογο και όχι να λέμε για να λέμε.
Τώρα αν εσείς καταφέρατε από την μεριά σας περισσότερα μακάρι.
Εμείς εδώ θα είμαστε και θα αγωνιζόμαστε για το δίκαιο των αγροτών, χωρίς προσωπικά συμφέροντα και προσωπικές συμφωνίες με κανέναν και για τίποτα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου
- Δασμοί Τραμπ: Η ΕΕ ελπίζει ότι θα επισπεύσουν την έγκριση της συμφωνίας Mercosur
- Διαθέσιμα φυτά Βερίκοκα και Ακτινίδια σε Γλάστρα έτοιμα για φύτευση!
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 22 Απριλίου έως 25 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Τα ζευγάρια στα playoffs του NBA