Νεκρός 52χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ακόμη ένα δυσσάρεστο συμβάν με άτυχος άνδρα, πατέρα τριών παιδιών να καταπλακώνεται από το τρακτέρ του την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του.
Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το απόγευμα (Σάββατο) όταν το τρακτέρ που οδηγούσε αναποδογύρισε ενώ όργωνε σε πλαγιά, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Ο εντοπισμός του άτυχου άντρα έγινε αρκετή ώρα αργότερα, όταν οι οικείοι του ανησύχησαν με τον ένα από τους γιους του να μεταβαίνει στο χωράφι και να βρίσκεται αντιμέτωπος με την σοκαριστική εικόνα του νεκρού πατέρα του.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μ. Σχοινάς για επιζωοτίες : «Όσο η κρίση συνεχίζεται, η στήριξη συνεχίζεται – Όταν έρθει η στιγμή της ανασύστασης, θα είμαστε ήδη έτοιμοι»
- Η ποιοτική εκπαίδευση δεν χρειάζεται να είναι απρόσιτη
- Με εκδήλωση μαγειρικής και τη μεγάλη συναυλία των «1550» κορυφώνεται σήμερα το «Naoussa Street Food Festival – Wine Edition 2026»
- Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Η πρωτογενής παραγωγή και οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν καμία αξία για τους κυβερνώντες