Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόεδρος ΑΣ Ημαθίας : "Άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων και αύξηση της τιμής των συμπύρηνων ροδάκινων (Βίντεο)

Κύριο Πρόεδρος ΑΣ Ημαθίας : "Άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων και αύξηση της τιμής των συμπύρηνων ροδάκινων (Βίντεο)

Στην εκπομπή "Μέσα σε όλα" στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τη δημοσιογράφο κα Φένια Κλιάτση, φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας κ.Βοργιάδης Χρήστος, μιλώντας για τις πρόσφατες έντονες καταστροφικές χαλαζοπτώσεις και την ανεμοθύελλα που προκάλεσαν ολοκληρωτικές ζημιές στην παραγωγή και το φυτικό κεφάλαιο.

Ο κ. Βοργίαδης, προέβαλε και ανέλυσε τα αιτήματα του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, τα οποία παρέδωσε δια χειρός στην Υφυπουργό ΑΑ & Τ κ. Αραμπατζή Φωτεινή κατά την επίσκεψη της στη Βέροια.

Επίσης ζήτησε από την Υφυπουργό να τα μεταβιβάσει στον Υπουργό ΑΑ & Τ κ. Μάκη Βορίδη ανεμένοντας τις δικές τους ενέργειες.

Τέλος αναφέρθηκε στην ανάγκη έκτακτης σύσκεψης στο Υπουργείο, παρουσία της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, των βιομηχάνων (ΕΚΕ) και εκπροσώπων αγροτών (Αγροτικοί Σύλλογοι) για να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις όσον αφορά τις χαμηλές τιμές στα συμπύρηνα ροδάκινα παρ΄ότι υπάρχει μεγάλη μείωση της παραγωγής μετά τις καταστροφικές ζημιές στις καλλιέργειες.  

 

Πηγή Βίντεο : ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πολυμέσα

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb