Κοζάνη:Δύο συλλήψεις για διακίνηση 480 λίτρων λαδιού άγνωστης προέλευσης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Για διακίνηση λαδιού άγνωστης προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που έμοιαζε με ελαιόλαδο, χωρίς να διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, συνελήφθησαν στην Κοζάνη ένας 29χρονος και μία 45χρονη, όπως ανακοινώθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές.
Οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν χτες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης να κινούνται με ΙΧ και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 96 φιάλες με συνολικά 480 λίτρα λαδιού.
Ο 29χρονος και η 45χρονη συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί Τροφίμων και Αγορανομικού Κώδικα.
Οι ποσότητες λαδιού κατασχέθηκαν και δείγμα θα αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, προς διαπίστωση της σύνθεσής του και της επικινδυνότητάς του για τη δημόσια υγεία. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Άρης και τα 13+3 ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις
- Τραγωδία σε χωράφι: Βρέθηκε κάτω από τη ρόδα του τρακτέρ και κατέληξε | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Λόγοι για να αγοράσεις CX5/6 - CH
- Ανακοίνωση των αγροτικών συλλόγων του Δήμου Τυρνάβου για τα Πυρηνόκαρπα
- Τσιάρας: Σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές αρχές η κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Τα τρία βήματα για την πλήρη εξυγίανση