Θεοδώρα Τζάκρη: Καταβολή ενισχύσεων deminimis στους καπνοπαραγωγούς που καλλιέργησαν ποικιλίες μπασμά και Κατερίνης
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πρόκειται να χορηγήσει ενισχύσεις deminimis στους καπνοπαραγωγούς όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του Νομού Πέλλας, που καλλιέργησαν καπνά ποικιλίας μπασμά και Κατερίνης.
Αφορά σε απόφαση που είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση και η οποία δεν είχε προλάβει να υλοποιηθεί λόγω της προκήρυξης πρόωρων εθνικών εκλογών τον Ιούλιο του 2019.
Για το σκοπό αυτό δεσμεύτηκαν συνολικά περίπου 2,4 εκ. € και η ενίσχυση ανέρχεται σε 50 €/στρέμμα για 47.800 στρέμματα.
Η καταβολή των ενισχύσεων στους δικαιούχους καπνοπαραγωγούς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019.
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- UEFA: Προβλέπει έσοδα 4,4 δισ. ευρώ από τις διοργανώσεις συλλόγων για τη σεζόν 2025/26
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό
- Στο συνέδριο Unseen Greece ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης «Η ανάπτυξη της υπαίθρου είναι ανάπτυξη για όλους»
- Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κένι για το αριστερό άκρο της άμυνας
- Κώστας Τσιάρας: Προτάσεις για προσέλκυση νέων στον αγροδιατροφικό τομέα- Η ανανέωση των γενεών προϋπόθεση για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητά του