Σε 2 δόσεις το υπόλοιπο 35% - Πότε πραγματοποιείται η επόμενη πληρωμή του ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ασφυκτική η έλλειψη ρευστότητας για τους ροδακινοπαραγωγούς, οι οποίοι βλέπουν και την φετινή χρονιά να πλήττονται οι καλλιέργειες τους από τις χαλαζοπτώσεις και ακόμη δεν έχουν λάβει τα χρήματα από τις περσινές ζημιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του imathiotikigi.gr η επόμενη πληρωμή από τον ΕΛΓΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί τέλη της επόμενης βδομάδας, με πιθανή ημερομηνία την Πέμπτη 25 Ιουνίου.
Όσον αφορά την εξόφληση των περσινών αποζημιώσεων (35%), πρόκειται να καταβληθεί σε 2 δόσεις, από τις οποίες η πρώτη θα δοθεί μέσα στον Ιούλιο.
Να αναφέρουμε ότι στην Ημαθία θα παρεβρεθεί, την Δευτέρα 22 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ την Βέροια επισκέφτηκε πριν δύο μέρες και ο γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ κ. Κώστας Μπαγινέτας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ, Σταύρου Καφούνη, με την Δόμνα Μιχαηλίδου – Στόχος η πρώτη αυξημένη καταβολή voucher πριν από τα Χριστούγεννα
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
- ΥΠΑΑΤ: Ξεκίνησε ο «Διάλογος με την παραγωγή»
- Ανάκληση προϊόντος «ΠΟΣΙΜΟ ΤΖΕΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ»