Λάζαρος Τσαβδαρίδης «Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την καταβολή του 35% των αποζημιώσεων»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Έπειτα και από επικοινωνία που είχε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο ενημερώθηκε ότι συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, επικυρώνοντας την αλλαγή του προϋπολογισμού του Οργανισμού.

Η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για την καταβολή του υπολειπόμενου 35% των αποζημιώσεων για τις ζημιές του 2019.
Έτσι, σύμφωνα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ μετά και την απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού απομένουν οι τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή, η οποία υπολογίζεται στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με 53 συμμετοχές η Freskon Greece στη Fruit Attraction 2026 στη Μαδρίτη
- Δρόμος προς τη βιοποικιλότητα COP17 και COP31 για το κλίμα: Οι δήμοι και οι περιφέρειες παροτρύνουν την ιρλανδική Προεδρία της ΕΕ να αναγνωρίσει τις προσπάθειές τους
- Γάλα και κρέας στο ηλεκτρονικό «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ
- Διατηρούνται τα κονδύλια εντός της ΚΟΑ Οίνου, αλλά συνδέονται με τις αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών - Θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή αλυσίδα που ταράζουν τις Βρυξέλλες
- ΠΟΓΕΔΥ - ΕΛΓΟ: Απευθείας στο Ντουμπάι — «μπάι μπάι» στη διαφάνεια;