Σύλληψη δύο μελισσοκόμων για την πυρκαγιά στο Γάζωρο Σερρών - Πρόστιμο 3.881 ευρώ από την Πυροσβεστική
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν αύριο δύο μελισσοκόμοι που συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία για την πυρκαγιά στο Γάζωρο Σερρών.
Στον έναν μελισσοκόμο βεβαιώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας πρόστιμο 3881 ευρώ για την πυρκαγιά που προκλήθηκε από τη χρήση καπνιστηρίου μελισσιών εντός δασικής έκτασης και εργασιών που γινόταν εκεί, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια στην Κοζάνη
- Ανδρουλάκης: «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη - Απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις Νεκταρίνια? Δες αυτές τις δύο νέες ποικιλίες!
- Συνάντηση Βασιλειάδη με ΥπAAT: «Παγετός 2025 για Προκαταβολές, δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις σε όλα τα προϊόντα, για παραμορφωμένα και βροχοπτώσεις 2024»
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη | Παγκόσμια Πρωτιά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με τη Volvo Trucks