Σύσκεψη της Υφυπουργού ΑΑ & Τ Ο. Τελιγιορίδου με εκπροσώπους του κτηνοτροφικού συλλόγου και του αγροτικού συνεταιρισμού Ρεθύμνου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Σύσκεψη με εκπροσώπους του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ρεθύμνου και του Γεωργικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου κκ. Βενιεράκη, Γλεντζάκη και Ψαθάκη, είχε στο γραφείο της η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα των Ελληνοποιήσεων του γάλακτος και του κρέατος, η διάθεση των προϊόντων ΠΟΠ, θέματα κτηνοτροφίας μειονοτικών και ορεινών κ.α.
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα. Οι εκπρόσωποι προσκάλεσαν την κ. Τελιγιορίδου, με την πρώτη ευκαιρία, να επισκεφτεί το Ρέθυμνο και την Κρήτη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Βιολογική Μελισσοκομία: Πως θα γίνουν και τι περιλαμβάνουν οι έλεγχοι
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς: Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές! Μάθε γιατί..»
- Διακρίσεις της Santo Wines στο Decanter 2025
- Δες Νέα Αυτογόνιμη ποικιλία Βερικοκιά με Σταθερή Απόδοση και Εξαιρετική Ποιότητα Καρπού
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδοτεί τη συγκρότηση και λειτουργία τριών νέων Τοπικών Ομάδων Υγείας στη Θεσσαλονίκη