Στην αποτροπή εισόδου των παράνομων μεταναστών είναι έτοιμοι να βοηθήσουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αλεξανδρούπολης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Στη διάθεση του Ελληνικού Κράτους θέτουν εαυτούς με ανακοίνωση που ανέβασαν στον facebook οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης για να βοηθήσουν στην αποτροπή εισόδου των παράνομων μεταναστών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
« ΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕ, ΘΕΣΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ - ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ - ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΤΟΣΟ ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 21 έως 25 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Με επιτυχία στέφτηκε το webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής Οινοποίησης»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- ΔΕΥΑΒ για το νερό της Βέροιας: Ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα