Συνεργασία της ΘΕΣγάλα με αλυσίδα Super Market - Διευκόλυνση των καταναλωτών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Τη δραστηριότητα της διανομής προϊόντων του στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης επεκτείνει ο θεσσαλικός Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου και αφορά αρχικά τη διάθεση γάλακτος ΘΕΣγάλα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στο νομό Αττικής έχοντας σκοπό τη δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού σχήματος στον χώρο της λιανικής τροφίμων. Σημειώνεται ότι ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα είχε ήδη προχωρήσει σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκλαβενίτη στη Θεσσαλία, τον Δεκέμβριο 2019.
Σύμφωνα με τον ΘΕΣγάλα, η συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη αποτελεί ορόσημο στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας. Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των supermarkets. Ο όμιλος Σκλαβενίτη αποτελεί 100% ελληνική εταιρεία και αριθμεί 497 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πηγή: aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 21 έως 25 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Με επιτυχία στέφτηκε το webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής Οινοποίησης»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- ΔΕΥΑΒ για το νερό της Βέροιας: Ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα