Αναρτήθηκαν σήμερα οι τιμοκατάλογοι για τα προϊόντα που συνθέτουν το «καλάθι του νοικοκυριού»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Στη διεύθυνση https://e-katanalotis.gov.gr/householdBasket αναρτήθηκαν σήμερα οι τιμοκατάλογοι για τα προϊόντα που συνθέτουν το "καλάθι του νοικοκυριού".
Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα προϊόντα ανά αλυσίδα σούπερ - μάρκετ.
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων έχουν αναρτηθεί οι τιμοκατάλογοι από 13 αλυσίδες ενώ τα προϊόντα που συμμετέχουν στο "καλάθι" επισημαίνονται με σχετική σήμανση στο ράφι και τις διαφημιστικές προβολές των αλυσίδων.
Οι τιμές που ανακοινώθηκαν σήμερα ισχύουν για την επόμενη εβδομάδα καθώς η σύνθεση του καλαθιού θα αλλάζει κάθε Τετάρτη. Σημειώνεται ότι στην εφαρμογή εμφανίζεται η τιμή ανά συσκευασία αλλά και ανά μονάδα μέτρησης.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Διοικητής της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) Χαράλαμπος Μελισσινός και ελεγκτές της ΔΙΜΕΑ, επισκέπτονται σήμερα, πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου για το «καλάθι του νοικοκυριού», καταστήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ στην Αττική.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: Το Πρόγραμμα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
- Κ. Βοργιαζίδης στο 1ο Forum των Αιγών: «Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι το φθηνό ρεύμα – Ναι στις ΑΠΕ, αλλά με δίκτυα και αποθήκευση ενέργειας»
- Πάνω από 4,1 εκατ. ευρώ σε καλλιεργητές μηδικής έξι ακόμη Περιφερειακών Ενοτήτων
- Τραγωδία: 55χρονη έχασε τη ζωή της μετά από ανατροπή τρακτέρ
- Στη ΔΕΘ με τρακτέρ και λεωφορεία οι αγρότες - Πρόεδρος ΟΑΣ Μαγνησίας «Κανένα αίτημά μας δεν έχει ικανοποιηθεί»