2.270 κιλά πορτοκάλια δεσμεύτηκαν μετά από έλεγχο σε επιχείρηση του Πειραιά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Στη δέσμευση πορτοκαλιών αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 2.270 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων του Πειραιά, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά, 190 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια βάρους 2.270 κιλών, λόγω παντελούς έλλειψης σήμανσης στα μέσα συσκευασίας.
Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.
Πηγή:enikos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσαβδαρίδης: “Πολύτιμος ο ρόλος του ΕΣΥΠ για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας”
- Πικραλίδα η Αγριοράδικο - Ένα ισχυρό φάρμακο της φύσης
- Πως να αντιμετωπίσετε τις ασθένειες στην καλλιέργεια της Καστανιάς
- Δήμος Βέροιας: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο «Πρόγραμμα Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ενδυνάμωσης των Ηλικιωμένων»
- Η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ΠΚΜ στις δράσεις του ευρωπαϊκού έργου FISSH για τη βιωσιμότητα των ΜμΕ της βιομηχανίας τροφίμων