Προώθηση του Πελοποννησιακού αμπελώνα στις διεθνείς αγορές
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση Prowein 2025
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση οίνου Prowein 2025, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την προώθηση της αγροδιατροφής και του ποιοτικού οίνου της περιοχής σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.
Με 13 οινοποιητικές επιχειρήσεις να εκπροσωπούν το δυναμικό του Πελοποννησιακού αμπελώνα, η Περιφέρεια συμμετείχε στο εθνικό περίπτερο της Enterprise Greece, το οποίο προσέλκυσε περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 128 χώρες.
Η παρουσία πλαισιώθηκε από δράσεις υψηλού επιπέδου, όπως καθοδηγούμενες γευσιγνωσίες στο Free Tasting Area, παρουσιάσεις από κορυφαίους Masters of Wine και στοχευμένες B2B συναντήσεις με εκπροσώπους της γερμανικής αγοράς και των διεθνών media.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει με συνέπεια να επενδύει σε στοχευμένες διεθνείς εκθέσεις αγροδιατροφής και οίνου, αναδεικνύοντας την ταυτότητα και την προστιθέμενη αξία των Πελοποννησιακών προϊόντων, ενισχύοντας τη θέση της περιοχής στον παγκόσμιο οινικό χάρτη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Προσθήκη αξιολογημένων προγραμμάτων κατάρτισης για τη νέα δράση κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ
- Superleague: Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Αλμέιδα και οκτώ παίκτες
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναβαθμίζει τον εξοπλισμό Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΑΠΘ
- Το 2024, η Ευρώπη ήταν η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος, με σαφές κλιματικό χάσμα
- Φυτοπροστασία στην Ελιά