600 κιλά δωρεάν κεράσια στην 7η Γιορτή Κερασιού στην Αγιάσο στη Λέσβο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Εξακόσια κιλά φρέσκων αγιασώτικων κερασιών θα μοιραστούν δωρεάν στους επισκέπτες της 7ης Γιορτής Κερασιού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου στην Αγιάσο.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κοινότητα Αγιάσου και τον Δήμο Μυτιλήνης και είναι αφιερωμένη σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα της περιοχής ενώ αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά και σύγχρονα εδέσματα με βάση το κεράσι, καθώς και τοπικό λικέρ, κρασί και ούζο, γνωρίζοντας παράλληλα τον γαστρονομικό πλούτο του χωριού.
Θα πραγματοποιηθούν επίσης, δράσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, εμπνευσμένες από τη φύση και την τοπική παράδοση, με στόχο να αναδείξουν τη σχέση του τόπου με την καλλιέργεια και την παραγωγή του κερασιού.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ψυχανθή, σπόρος και οικολογική αντιμετώπιση ζιζανίων - Τα αποτελέσματα της νέας έρευνας
- Συνεχίζονται οι επισκέψεις της Αντιπεριφέρειας Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας σε συνεταιρισμούς και φορείς της Θεσσαλίας
- Παγκόσμια ανάλυση επιβεβαιώνει τους κινδύνους της υψηλής κατανάλωσης αλκοόλ για την υγεία
- Διαγωνισμός Ανοικτής Καινοτομίας Innovation for Society Awards 2026 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- Συμμετοχή του Δημάρχου Βέροιας στο panel της ATTICA GREEN EXPO για τις «Ψηφιακές Λύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το Περιβάλλον»