Γενάρης, ο μήνας των μπλόκων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία ΜΠΛΟΚΑκια
Έχει καθιερωθεί στον αγροτικό κλάδο, ο Ιανουάριος να είναι ο μήνας που πραγματοποιούν οι αγρότες τις κοινητοποιήσεις τους.
Παρ΄ότι τα προβλήμματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες δεν λείπουν τους προηγούμενους μήνες, καθώς αυτά ποικίλουν ανάλογα την καλλιέργεια, βλέπουμε να υπάρχει ένας συντονισμός όσον αφορά το χρονικό διάστημα του αγώνα των αγροτών για τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων κάνει συσκέψεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας(αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση ότι στις 7 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει στα Χανιά) και στις 17 Δεκεμβρίου έχει ορίσει τη μεγάλη συνάντηση στη Λάρισα για να αποφασιστεί πως θα δρομολογηθεί ο αγώνας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσιάρας: Η υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ διασφαλίζει την ομαλή ροή των ευρωπαϊκών πόρων και ενισχύει τους ελέγχους
- Παράταση υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας
- Η Ψησταριά σου δεν ψήνει όπως παλιά? Δες μήπως απλώς χρειάζεται καθαρισμό από εμάς!
- Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV
- Ακτινίδιο: Προοπτικές και Κίνδυνοι – Εκδήλωση 11 Ιουνίου στη Βέροια