Οι αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη σημερινή σύσκεψη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία ΜΠΛΟΚΑκια
Όπως είχαμε γράψει στην Ημαθιώτικη Γη (www.imathiotikigi.gr) πριν από δυο μήνες περίπου, οι κινητοποιήσεις των αγροτών (Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων) θα πραγματοποιηθούν μετά τις 15 Ιανουαρίου ακολούθώντας κατά πάσα πιθανότητα την ίδια παλιά συνταγή, όσο αφορά τη μορφή του αγώνα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι 13 Ομοσπονδίες που υπάρχουν στην Ελλάδα και δεκάδες Αγροτικοί Σύλλογοι από τον Έβρο ως την Κρήτη.
Ti ειπώθηκε :
Μονόδρομος η αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων επιβίωσης που έχουμε ώστε να μπει φρένο στην πολιτική της Κυβέρνησης και της Ε.Ε που μας οδηγεί στην φτώχεια και τον αφανισμό.
Προτείνονται από αύριο συνεδριάσεις Δ.Σ, περιοδείες, συσκέψεις σε όλες τις περιοχές όπως και μετά τις γιορτές.
Στα μέσα Γενάρη θα συνεδριάσει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις των συνεδριάσεων στις περιοχές θα καταλήξουμε στην μορφή αγωνιστικών κινητοποιήσεων και τον πανελλαδικό συντονισμό τους προς τα τέλη Γενάρη.
Στην Οργάνωση μας η Δύναμη στους Αγώνες μας η Ελπίδα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ασθένειες και Εχθροί στα Πυρηνόκαρπα
- Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο επίκεντρο του διαλόγου για την νέα ΚΑΠ
- Η Π.Ε.Γ.Δ.Υ. για τη Βιολογική Μελισσοκομία
- Μεγάλη Επιτυχία για τα φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια - Κέντρο για τους καθηγητές μας και τους μαθητές μας
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”