Συνάντηση Τάσου Μπαρτζώκα με τον Υπουργό Υγείας , Θάνο Πλεύρη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Ιδιαίτερα γόνιμη υπήρξε η συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τον Υπουργό Υγείας, κ. Πλεύρη, καθώς ο Βουλευτής απέσπασε τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα αποσταλεί κλιμάκιο που θα διενεργεί δωρεάν rapid test στη Μελίκη. Η εξέλιξη είναι πολύ θετική, καθώς η Μελίκη αποτελεί τη μοναδική από τις 9 Κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας που διαθέτει Γυμνάσιο και Λύκειο, με αποτέλεσμα η υπηρεσία αυτή να είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ιδίως στους μαθητές.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας έθεσε επίσης στον Υπουργό τα ζητήματα ελλείψεων των Κέντρων Υγείας σε ιατρικό προσωπικό, καθώς και τις ελλείψεις των Περιφερειακών Ιατρείων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Προς ικανοποίησή του Βουλευτή, ο Υπουργός κατέγραψε τα αιτήματα και διαβεβαίωσε ότι οι ελλείψεις των ιατρών βαίνουν σύντομα προς κάλυψη, ενώ υπογράμμισε ότι θα κατευθυνθούν σημαντικοί πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης για ανανέωση του ιατρικού εξοπλισμού.
Ο Βουλευτής και ο Υπουργός δεσμεύθηκαν για περαιτέρω εμβάθυνση της αποτελεσματικής συνεργασίας που ήδη έχουν, η οποία έχει στο επίκεντρο τον πολίτη και τον ασθενή, στοχεύοντας σε έμπρακτα αποτελέσματα και βελτίωση της ποιότητας των παροχών υγείας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Προσωρινή μη διαθεσιμότητα της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης» του e-ΕΦΚΑ
- Ευλογιά: Σύλληψη κτηνοτρόφου στον Τύρναβο για παραβίαση των μέτρων πρόληψης
- Η Μπάγερν δίνει τα χέρια με τον Άντονι Γκόρντον
- Καλλιέργεια Κερασιάς: Ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν για σκουλίκι, μύγα Ασίας και μονίλια
- ΠΚΜ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα "Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια και Θάλασσα