Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρία Θεοδωρίδου: Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει - Δόση εμβολίου και για όσους νόσησαν έπειτα από εμβολιασμό

Δόση εμβολίου θα πρέπει να κάνουν και όσοι νόσησαν μετά τον εμβολιασμό τους δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ομότιμη καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου.

Ωστόσο, οι ηλικιωμένοι σε ένα ποσοστό 10-15% εάν έχουν υποκείμενα νοσήματα μπορεί να νοσήσουν και βαριά. Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών άμεσα θα δοθούν οδηγίες για όσους νόσησαν μετά τον εμβολιασμό τους.

Το σχήμα του εμβολίου

Πάντως, σύμφωνα με την Μαρία Θεοδωρίδου, ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει και έρευνες έδειξαν ότι θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο όπως με αυτό της γρίπης.

 

Πηγή:ethnos.gr

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb