Στα «πορτοκαλί» το Δημαρχείο Βέροιας για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Σε χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, θα φωτιστεί το κτίριο του Δημαρχείου Βέροιας, στις 30 Μαΐου 2023.
Ο Δήμος Βέροιας ανταποκρινόμενος στο πανελλαδικό κάλεσμα του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) και της ΚΕΔΕ, προχωρά σε μία συμβολική ενέργεια που στόχο έχει να στείλει το μήνυμα ότι «τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση δεν είναι μόνα τους». Η 30η Μαΐου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για μία χρόνια νόσο, η οποία προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και συγκεκριμένα τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό του ασθενή.
Η Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας μετατρέπει τον μήνα Μάιο, σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, οργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η φωταγώγηση δημόσιων κτιρίων ή επιλεγμένων μνημείων, με πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι δήμοι της χώρας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ευρεία συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με Εκπροσώπους των ΚΥΔ – Σύσταση Επιτροπής Εκπροσώπησης
- Πανελλαδικές 2025: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Τώρα ξεκινά η στρατηγική για το Μηχανογραφικό
- Νέα γενιά ελαστικοφόρων εκσκαφέων με μικρή ακτίνα περιστροφής για τη Volvo Construction Equipment
- Ανακοίνωση Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών
- Ψάχνεις ανεπτυγμένα φυτά ακτινιδιάς; Δες τις Ποικιλίες Green Light, Hayward απλό & Κλώνος 8!