ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΓΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ αναφέρει:
Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ, εκπροσωπώντας την πολυπληθή κοινότητα των πασχόντων από καρδιαγγειακά νοσήματα, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», καθώς και άλλοι συμπράττοντες φορείς, ενώ συμμετέχει στην πορεία η οποία έχει προγραμματιστεί για την 3η Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 με κατάληξη το κτίριο του ελληνικού Κοινοβουλίου και αφετηρία το νοσοκομείο παίδων «Η Αγία Σοφία».
Η διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών περίθαλψης των πολυμεταγγιζομένων παιδιών και ενηλίκων, η άμεση κάλυψη των κενών οργανικών και λειτουργικών θέσεων στην αντίστοιχη μονάδα του Παίδων «Η Αγία Σοφία» και πρωτίστως η αντιμετώπιση των ελλείψεων σε αίμα και παράγωγα αυτού, οι οποίες θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των ασθενών, καθώς πολλοί εξ αυτών υπομεταγγίζονται, θα πρέπει να αποτελούν κεντρική προτεραιότητα διαχρονικά για την ελληνική Πολιτεία και το αντίστοιχο Υπουργείο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης 10 έως 18 μηνών με αναστολή στους 14 κατηγορούμενους
- Κυκλική οικονομία και καινοτομία: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Innovation for Place-Based Transformation
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας για Black Friday: Προσοχή στις πλασματικές αγορές
- Περιφερειάρχης Κρήτης για το ελαιόλαδο: «Μεγάλη κατάκτηση η κατοχύρωση του ΠΓΕ Κρήτη»
- Κατανομή βοσκοτόπων για το 2025 και άμεση ανάγκη διορθώσεων - Συνάντηση με ΥΠΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά η ΕΘΕΑΣ