Ημερίδα με τίτλο "Διαβήτης και καρδιαγγειακές παθήσεις σε κάθε ηλικία" στη Θεσσαλονίκη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Κάλεσμα σε ενημερωτική εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται μαζί με το Σύλλογο Διαβητικών Θεσσαλονίκης, απευθύνει με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων απὀ Καρδιοπάθειες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Ὁ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων απὀ Καρδιοπάθειες έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ημερίδα με τίτλο «Διαβήτης και Καρδιαγγειακά νοσήματα σε κάθε ηλικία» η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3’ Δεκεμβρίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, και η οποία συνδιοργανώνεται με το Σύλλογο Διαβητικών Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος», στο ξενοδοχείο «Το Όνομα» (Μοναστηρίου 24) και
ώρα 11.00 έως 14.30.
Πρόκειται για ενημερωτική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από φορείς ασθενών και αφορά τις δύο πολυπληθέστερες ομάδες χρονίως πασχόντων διεθνώς, εστιάζοντας στην πρόληψη και αντιμετώπιση των επιπλοκών του σακχαρώδους διαβήτη τύπου Α και τύπου Β στο καρδιαγγειακὀ σὐστημα εν γένει. Αναφέρεται σε ένα τεράστιο ιατρικό θέμα, με εμφανείς κοινωνικές προεκτάσεις και απευθύνεται σε ένα ευρύτατο φάσμα συμπολιτών μας.
Συμμετέχουν άκρως καταξιωμένοι στο σχετικό πεδίο επιστήμονες, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.
Ἡ εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμΕΑΙ).
Ακολουθεί το πρόγραμμα της Ημερίδας

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιάννης Ανδριανός-Olympia Forum VII: «Εργαζόμαστε για ένα νέο παραγωγικό πρότυπο, ανταγωνιστικό, ανθεκτικό, τεχνολογικά ώριμο και εξωστρεφές»
- Ερώτηση Τάου Μπαρτζώκα για τη μη αποζημίωση προανθικού 2025 και βροχοπτώσεων 2024
- Συνάντηση του ΥπΑΑΤ με τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: Στο επίκεντρο η αποτελεσματικότερη άσκηση των κρατικών αρμοδιοτήτων στον πρωτογενή τομέα
- Σωτήριος Σκουρτόπουλος για Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης: «Ζητούμε να μας εξηγηθεί με ποια κριτήρια η Ημαθία έμεινε εκτός και να εξεταστεί άμεσα η ένταξή της»
- Μια Θάλασσα Γεύσεις: Η Λέσβος, Λήμνος και ο Αγ. Ευστράτιος ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη