Ευχαριστήρια επιστολή Επιμελητηρίου Ημαθίας για το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Το Επιμελητήριο Ημαθίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ημαθίας.
Eυχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές και θεσμικούς μας εταίρους, την Π.Ε. Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας, τον Δήμο Ηρωικής πόλης Νάουσας καθώς και τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την συμμετοχή του στην μεγάλη αυτή γαστρονομική γιορτή.
Ευχαριστούμε επίσης τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ που ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια:
- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου, το Εργαστήριο χειροποίητων προϊόντων χωρίς ζάχαρη Adamelon, το ΒΕΡΜΙΟ -Τυροκομικά Προϊόντα, τον Βοοτροφικό Σύλλογο Βέροιας, τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Ημαθίας, τα παραδοσιακά Προϊόντα ΚΑΝΔΥΛΑΣ, την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ημαθίας, τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Βέροιας, το Ελαιοτριβείο Νταμπώσης – Σταλίδα, τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νάουσας, το Αγρόκτημα Σαρκατζή και την Fish Farm - Ιχθυοκαλλιέργειες.
- Όλους τους ομιλητές σε ένα ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον πάνελ για τον οινοτουρισμό και τα τοπικά προϊόντα ης Ημαθίας. Την οργάνωση ανέλαβε το Europe Direct της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, με συντονιστή τον Αντώνη Ζώκο. Συμμετείχαν η Όλια Παναγιωτοπούλου, επικεφαλής του Europe Direct, ο Βασίλης Καλλίδης, ο οινοποιός Απόστολος Θυμιόπουλος, ο γραμματέας του Επιμελητηρίου Στέργιος Κουτσιώφτης, ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Αθανάσιος Τόπης και ο Χρήστος Μπακάλης.
Ξεχωριστή μνεία αξίζει στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Βέροιας για την άριστη συνεργασία και τη φροντίδα καθαριότητας του χώρου.
Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλουμε στους χιλιάδες επισκέπτες που αγκάλιασαν το Φεστιβάλ! Με τη συμβολή όλων, το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ημαθίας αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία, που αναδεικνύει την ταυτότητα και τον πλούτο της περιοχής μας και θέτει τις βάσεις για έναν θεσμό με συνέχεια και προοπτική.
Το Επιμελητήριο Ημαθίας δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που προβάλλουν την επιχειρηματικότητα, τον πρωτογενή τομέα, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της Ημαθίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ράχμαν Μπάμπα: «Αύριο έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο»
- ΚΕΟΣΟΕ: Η Ιταλία προηγείται της Γαλλίας στη συγκομιδή σταφυλιών του 2025, αλλά ανησυχεί για το εμπορικό της μέλλον: «Μια θετική συγκομιδή, αλλά μια κορεσμένη αγορά»
- Πρωτοψάλτης: Η βιολογική παραγωγή είναι το μέλλον - με διαφάνεια δυναμώνουμε την εμπιστοσύνη στα βιολογικά προϊόντα
- Παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης υλοποίησης των έργων στο πλαίσιο του Leader - ΠΑΑ 2014-2022
- Τι πρότεινε για την ΚΑΠ ο Κώστας Τσιάρας , στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας & Αλιείας στις Βρυξέλλες