Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας στον Δήμαρχο Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Τον Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης.
Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Αδαμίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στη θητεία του.
Ταυτόχρονα εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο πολύτιμο έργο που επιτελεί η αστυνομία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συνεχισθεί η άψογη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανοιξιάτικοι παγετοί: Ερώτηση Τζάκρη στη Βουλή για τις αποζημιώσεις στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας
- Λιτόχωρο Πιερίας: Εκπαιδευτικό Σχολείο με θέμα «Κυβερνοασφάλεια και ανθρώπινοι παράγοντες από βιομηχανική και ηθική προοπτική»
- Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Σπανούλη για το Eurobasket 2025
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο ελεγκτικός μηχανισμός του ΥΠΑΑΤ δεν αντέχει άλλους “πειραματισμούς”
- Νεότερες εξελίξεις από την Κομισιόν για τους ΜΟΑΗ