Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Δημάρχου με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Στο γραφείο του Δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, βρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος, ο Γραμματέας, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και το μέλος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», κ. Ανδρέας Παπαναστασίου, στο πλαίσιο των ενεργειών του Σωματείου για την προώθηση των θεμάτων της υποστελέχωσης και της στέγασης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, εξέθεσαν στον Δήμαρχο Βέροιας το πρόβλημα των κτιριακών υποδομών του Οργανισμού στην Ημαθία. Όπως σημείωσαν, το ζήτημα έχει οξυνθεί τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας της λήξης του παραχωρητηρίου και της μη ανανέωσής του από το Γ.Ν. Βέροιας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η άμεση ανάγκη εύρεσης κατάλληλου χώρου ή ανέγερσης κτιρίου που θα στεγάσει το ΕΚΑΒ Ημαθίας, μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Βέροιας ενημερώθηκε σχετικά με το θέμα της υποστελέχωσης και την κατάθεση υπομνήματος των διασωστών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βέροιας, για την απουσία χρονικής εφαρμογής των πρωτοκόλλων επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας λόγω σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb